Wens je Eaudilon te bezoeken? Geweldig! Ons team staat klaar om jullie met veel enthousiasme te ontvangen. 

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar er rekening mee gehouden moet worden. In eerste instantie de openingstijden. Vooralsnog is de zaak gesloten vanwege de verbouwingswerken die er uitgevoerd worden om Eaudilon in een nieuw jasje te steken. Van zodra er een openingsdatum bekend is, communiceren we deze. 

Daarnaast leven we nog steeds in coronatijden en zijn bepaalde maatregelen van toepassing om de veiligheid van zowel de klanten als de medewerkers te garanderen. Om de hygiëne te garanderen is er onder andere handgel voorzien. Mondmaskers zijn verplicht als je je in de zaak verplaatst. Hou er wel rekening mee bij het drinken. 

Social distancing is onontbeerlijk zolang we geen remedie hebben tegen Covid-19. De zaak wordt zodanig ingericht dat we de nodige afstand kunnen garanderen tussen de tafeltjes en loungehoeken. Daar is echter ook een maximumcapaciteit aan verbonden. Hou er ook rekening mee dat één iemand per groep zijn/haar contactgegevens dient achter te laten. 

Bij Eaudilon doen we er tenslotte alles aan om jullie op een veilige én comfortabele manier te bedienen. In het kader van deze organisatie wordt er enkel aan tafel bediend. We vragen dan ook bij aankomst om even te wachten alvorens plaats te nemen. We wijzen jullie met veel plezier een gepast én veilig plaatsje aan.

We zijn er ons van bewust dat een gezellig terrasje doen of rustig iets komen eten in deze bizarre tijden heel wat organisatie vergt en het impulsieve karakter wat doet verloren gaan. Tijdens een bezoekje aan Eaudilon kan je op beide oren slapen dat deze kleine inspanningen zeker beloond zullen worden. Daar staat iedereen bij Eaudilon garant voor. 

Wie alle richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het bezoeken van horecazaken wil nalezen, kan dat via deze link.Bij Eaudilon voelt iedereen zich op zijn gemak

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x