Wens je Eaudilon te bezoeken? Geweldig! Ons team staat klaar om jullie met veel enthousiasme te ontvangen. 

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar er rekening mee gehouden moet worden. In eerste instantie de openingstijden. Gedurende heel de zomer richten we een zonneterras in vooraleer van start te gaan met de permanente zaak. Binnen deze periode dienen we ons aan volgende openingsuren te houden:

Maandag
15u - 0u
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
15u - 0u
Donderdag
15u - 0u
Vrijdag
15u - 0u
Zaterdag
13u - 0u
Zondag
11u - 22u

 

Daarnaast leven we nog steeds in coronatijden en zijn bepaalde maatregelen van toepassing om de veiligheid van zowel de klanten als de medewerkers te garanderen. Om de hygiëne te garanderen is er onder andere handgel voorzien. Genoeg om de hele zomer door te komen. Mondmaskers zijn niet verplicht, maar je bent er zeker welkom mee. Hou er wel rekening mee bij het drinken. 

Social distancing is onontbeerlijk zolang we geen remedie hebben tegen Covid-19. Het terras is zodanig ingericht dat we de nodige afstand kunnen garanderen tussen de tafeltjes en loungehoeken. Daar is echter ook een maximumcapaciteit aan verbonden. We beschikken over ongeveer 100 zitplaatsen en kunnen dus wel wat volk ontvangen deze zomer. Hou er echter ook rekening mee dat het op piekmomenten zeker kan vollopen. Daarom raden we iedereen aan om een plaatsje te reserveren onder de zon. Dat kan via deze link. Wie niet reserveert dient er sowieso rekening mee te houden dat één iemand per groep zijn/haar contactgegevens dient achter te laten. 

Bij Eaudilon doen we er tenslotte alles aan om jullie op een veilige én comfortabele manier te bedienen. In het kader van deze organisatie wordt er enkel aan tafel bediend. Het terras en alle randfaciliteiten worden permanent gereinigd en ontsmet. We vragen dan ook bij aankomst om even te wachten alvorens plaats te nemen. We wijzen jullie met veel plezier een gepast én veilig plaatsje aan.

We zijn er ons van bewust dat een zonnig terrasje doen in deze bizarre tijden heel wat organisatie vergt en het impulsieve karakter wat doet verloren gaan. Tijdens een bezoekje aan Eaudilon kan je op beide oren slapen dat deze kleine inspanningen zeker beloond zullen worden. Daar staat iedereen bij Eaudilon garant voor. 

Wie alle richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het bezoeken van horecazaken wil nalezen, kan dat via deze link.Bij Eaudilon voelt iedereen zich op zijn gemak

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x